Hammerfest: Béda antara owahan

729 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
+
(anyar)
 
(+)
|footnotes =
}}
[[Gambar:Hammerfest Juni 2005.jpg|290px|right|Hammerfest]]
'''Hammerfest''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing negara [[Norwegia]].
'''Hammerfest''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' ingkang dumunung ing kecamatan [[Finnmark]] ing negari [[Norwegia]]. Sawetawis dusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun [[Rypefjord]], [[Forsøl]], [[Hønsebybotn]], [[Akkarfjord]], lan [[Kårhamn]]<ref>[http://goo.gl/maps/x6lyi Dunungipun Hammerfest]</ref>.
 
Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika : [[Kvaløya, Finnmark|Kvaløya]], [[Sørøya]], lan [[Seiland]]. Pulo-pulo alit sanèsipun kados [[Lille Kamøya, Hammerfest|Lille Kamøya]] lan [[Kamøya]] ugi duunung ing kecamatan punika. Kathahipun dusun-dusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Norwegia. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg [[Kreteg Kvalsund|Kvalsund ]].
==Delengen uga==
 
==Mangga mirsani==
*[[Dhaftar désa ing Norwegia]]
 
78.625

besutan