Géorgia: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
typo
(typo)
c (typo)
'''Georgia''' iku sawijining negara ing bawana [[Eropah]], nanging wis awatesan karo bawana [[Asia]]. Pedhunungé cacahé kira-kira ana 4,7 yuta jiwa. [[Ibu kutha]]né iku [[Tbilisi]] utawa uga ditulis Tiflis. Negara iki sempalan [[Uni Sovyet]] lan ana aspirasi séparatis ing [[Abkhazia]] lan [[Ossetia Kidul]].
 
== ExternalPranala linksnjaba ==
* [http://www.allgeo.org Full information about (country) Georgia] (englishBasa Inggris, germanBasa Jerman, russianBasa Rusia, georgianBasa Georgia)
 
==Cathetan suku==
[[Kategori:Negara ing Éropah]]
[[Kategori:Negara]]
[[Kategori:GeografiGéografi]]
 
{{Link FA|es}}
78.624

besutan