Darès: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
Pras mindhahaken kaca Darès dhumateng Manuk Beluk: beda jeneng nanging maksude padha
(gabung?)
c (Pras mindhahaken kaca Darès dhumateng Manuk Beluk: beda jeneng nanging maksude padha)
78.625

besutan