Setatsiyun Purwakerta: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
|kodepos = 53132|letak = km 349+955|ticketting = Sistem tiket ''online''}}
[[Gambar:Purwokerto station.JPG|thumb|SuasanaSwasana stasiun Purwokerto dengannalika [[sepur Taksaka]] berhentimandheg.]]
[[Gambar:Purwokerto Indonesia Purwokerto-Station-01.jpg|thumb|Emplasemen Stasiun Purwokerto.]]
'''Stasiun Purwokerto''' ('''PWT''', +75 m [[elevasi|dpl]]) iku sawijining stasiun sepur sing dumunung ing pinggir pusat [[Purwokerto|Kutha Purwokerto]], [[Kabupaten Banyumas]], persisé ing [[Kober, Purwokerto Kulon, Banyumas|Kelurahan Kober]], [[Purwokerto Kulon, Banyumas|Kecamatan Purwokerto Kulon]], sing ana sajroning pengelolaan [[Daerah Operasi V Purwokerto]]. Minangka stasiun paling gedhé, amèh kabèh sepur sing ngliwati jalur kidul arah [[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]] mandheg ing stasiun iki.
{| class="wikitable sortable" style="font-size:100%;width:100%"
|-
! No KA !! KA !! TujuanTujuwan !! Kelas !! Teka !! Budhal
|-
| 138 || [[Sepur Senja Utama Yogya|Senja Utama Yogya]] || [[Stasiun Yogyakarta|Yogya Tugu (YK)]] || Bisnis || 00.08 || 00.26
[[Kategori:Stasiun sepur ing Jawa Tengah|Purwokerto]]
[[Kategori:Purwokerto Kulon, Banyumas]]
 
{{coord|-7.4191499|109.2218417|display=title}}
78.624

besutan