Julius Robert Oppenheimer: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
sithik
c (→‎Cathetan suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|ru}} using AWB (10903))
(sithik)
 
[[Kategori:Fisikawan Amerika Serikat|Oppenheimer, Robert]]
[[Kategori:IlmuwanÈlmuwan Yahudi|Oppenheimer]]
[[Kategori:Proyek Manhattan|Oppenheimer]]
[[Kategori:Yahudi-AmerikaAmérika]]