Iglo: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
sithik
c (Meursault2004 mindhahaken kaca Igloo dhumateng Iglo: luwih trep)
c (sithik)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[File:igloo.jpg|thumb|Igloo]]
'''Igloo''' utawa '''iglo''' ([[bahasa Inuktitut]]: ''iglu'' / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: ''iglooit'' utawa ''igluit'') yaiku [[omah]] kanthi bentuk arupa bundheran [[kubah]] lan dibangun saka balok-balok [[saljuès]].<ref>http://www.artikata.com/arti-92857-igloo.html</ref> Igloo yaiku omah saka suku [[Èskimo]].<ref>http://deskripsi.com/i/igloo</ref>
 
== Pranala luarnjaba ==
* {{en}} [http://www.benmeadows.com/refinfo/Tips/Article1.htm Cara mbangun igloo dening Hugh McManners]
* {{en}} [http://www.usap.gov/travelAndDeployment/documents/FieldManual-Chapt11SnowShelters.pdf Field Manual for the U.S. Antarctic Program Chapter 11 Snow Shelters hlm. 140-145]
{{Commons|Igloo}}
 
== Cathetan Sikilsikil ==
{{Reflist}}