17 Agustus: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2827 (translate me))
*[[1945]] – [[Republik Indonesia]] dipunproklamasèkaken déning [[Soekarno|Ir. Soekarno]] saha [[Mohammad Hatta|Drs. Mohammad Hatta]].
 
== WiyosanLair ==
* [[1980]] - [[Lene Marlin]], sawijining penyanyi Norwégia
 
== Séda ==