Aaron Kwok: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: gawé using AWB
c (→‎top: gawé using AWB)
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) yakuwi [[penyanyi]] lan [[aktor]] film saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Sak liyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ora namung dadi [[penyanyi]], dheweké uga anduweni profesi liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké aktif uga dadi pembalap amatir lan kolektor mobil sport. <ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing film iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing hubungan asmarané, Aaron dikabarké anduweni hubungan khusus karo aktris ayu [[Lynn Xiao Dai Ling]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
kaloroné ketemu ing set penggaweanpenggawéan video klip Aaron kang dibintangi Ling. <ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing film anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara [[AIDS]].<ref name="Aaron Kwok 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS. <ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing desa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa filme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu. <ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukung film iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabeh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
62.948

besutan