Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: nagara using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
c (→‎top: nagara using AWB)
[[File:Time zones of Europe.svg|270px|thumb|<table style="background-color:inherit;"><tr><td style="background-color:#D7D65C;text-align:center;">kuning</td><td>Wektu Eropah Wétan ([[UTC+2]]) <br />Wektu Panas Eropah Wétan ([[UTC+3]])</td></tr></table>]]
'''Wektu Eropah Wétan''' ([[bahasa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu]] kang digunakake digunakake dening negaranagara [[Eropah]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwe prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
 
Negara klebu ing zona wektu, antara liya:
* [[Libya]]
 
Banjur negaranagara lan kecamatan nggunakake ngisor Wektu Eropah Wétan mung ing mangsa, antarane jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret:
* [[Belarus]]
* [[Bulgaria]]
63.849

besutan