Washington (praja): Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
nagara using AWB
c (nagara using AWB)
Website = access.wa.gov |
}}
[[Washington]], iku sawijining negaranagara bagéyan [[Amérika Sarékat]]. Negara bagéyan Washington béda karo ibukutha Amérika Sarékat: [[Washington, DC|Washington D.C.]]. Negara bagéyan iki dumunung ing sisih lor-kulon. Ing taun [[2009]], negaranagara bagéyan iki nduwèni pedunung 6,459,224 jiwa lan jembar wewengkon 184,827  km². Ibu kuthané yaiku [[Olympia, Washington|Olympia]].
 
Negara bagéyan iki nduwèni angka kapadhetan pedunung 34,2 jiwa/km².
 
{{United_States}}
{{Negara-geo-stub|Amérika Sarékat}}
 
[[Kategori:Washington| ]]
[[Kategori:Nagara bagéan Amérika Sarékat]]
 
 
{{Negara-geo-stub|Amérika Sarékat}}
63.494

besutan