Guatémala: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Guatemala''' yaiku salah sawijining [[negaranagara]] ing [[Amerika Tengah]]. Ibu kuthané yaiku Guatemala.<ref>[http://syadiashare.com/nama-ibukota-negaranagara-di-dunia.html Nama Ibukota Negara di Dunia]</ref> Guatemala wewatesan karo [[Mèksiko]] ing seblah lor, [[Belize]] ing seblah kulon laut, [[Honduras]] lan [[Èl Savador]] ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala yaiku 14.280.596 lan jembar wilayahé 108.880 &nbsp;km².<ref>[http://www2.jogjabelajar.org/modul/e-smartschool/pnu/008/guatemala.htm Guatemala]</ref>
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
 
{{geo-stub}}
{{Amérika Lèr}}
 
[[Kategori:Guatemala]]
 
 
{{geo-stub}}
63.857

besutan