Dakar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
<!-- Location ------------------>
|coordinates_region = SN
|subdivision_type = [[Daftar negaranagara di dunia|Negara]]
|subdivision_name = {{SEN}}
|subdivision_type1 = [[Region di Senegal|Région]]
 
{{Ibukutha ing Afrika}}
{{Afrika-stub}}
 
[[Kategori:Ibukutha negaranagara]]
[[Kategori:Dakar|*]]
 
 
{{Afrika-stub}}
63.849

besutan