Mao Zedong: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Links: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|id}} (2) using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Mao Zedong''' (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku sawijining [[politikus]] saka negaranagara [[Tiongkok]]. Dhèwèké wong komunis sing ngadegaké [[Republik Rakyat Tiongkok]] ing [[1949]].
 
= Links =
* [http://www.open.com.hk/Mao_Order.htm 開放出版社 《毛澤東:鮮為人知的故事》中文版]
* [http://www.open.com.hk/Mao_Notes_Content.htm 《毛澤東:鮮為人知的故事》 英文注釋]
 
{{stub}}
 
{{artikel Dhasar}}
 
 
{{stub}}
63.499

besutan