Lempongan Banggala: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 78 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q38684 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:Bay of Bengal map.png|thumb|250px|peta Teluk Benggala]]
'''Teluk Benggala''' yaiku teluk kang ana ing sisih wétan-lor [[Samudra Hindia]]. Teluk iki ana ing sisih kuloné Semenanjung Malaya lan wétan [[India]]. Teluk iki bentuké kaya [[segi telu]]. Teluk iki diarani teluk Benggala amarga ing loré ana negaranagara [[Bangladesh]].
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Teluk]]
63.842

besutan