Universitas Harvard: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13371)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Universitas Harvard''' inggih punika salah satunggalipun universitas swasta ingkang dipunbiyangun ing taun [[1636]]. Universitas punika sampun gadhahi [[6.641]] sarjana lan kathah ingkang saking negaranagara manca. Universitas Harvard gadhahi peringkat ing edisi [[2012]] dening Best Collage inggih punika dados Universitas Nasional no 1 ingkang paling sae. Wragadipun menawi kuliyah inggih punika $ [[39.849]] ([[2011]]-[[12]]).
== Profil Universitas Harvard ==
Harvard dumunung ing [[Cambridge]], [[Mass]], medal saking [[Boston]]. Sistem kapustakan Harvard inggih punika ageng lan dados kapustakan paling dangu ing [[Amerika Serikat]] lan paling ageng ing donya. Ing Harvard, griya kampus dados bageyan ''integral'' gesangipun siswa. Mahasiswa kados gesang ing [[Harvard Yard]] ing tengah kampus.
#Kelvin Wirawan, Ahli Hukum Dunia
#Mario Sutanu, -
#Matius Kartawidjaja, Ahli ekonomiékonomi Dunia
#Melvin Mahayana, Dosen Falkutas Hukum UCLA
#Nelson Widiono, Mantan Analis Keuangan British Petroleum.com
== Pranala jaba ==
* {{en}} [http://www.harvard.edu/ Situs web resmi Universitas Harvard]
 
 
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{universitas-stub}}
 
[[Kategori:Universitas]]
[[Kategori:Universitas ing Massachusetts|Harvard]]
 
 
{{universitas-stub}}
63.029

besutan