Brazzaville: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 97 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3844 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|coordinates_display = inline,title
|coordinates_region = CG
|subdivision_type = [[Dhaptar negara ing donya|NegaraNagara]]
|subdivision_name = {{flag|Republik Kongo}}
|subdivision_type1 = [[Distrik ibu kota]]
|elevation_ft =
}}
'''Brazzaville''' kuwiiku [[ibukutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ing [[Republik Kongo]]. Pedunungé ana 600.000 jiwa ([[2004]]).
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{geo-stub}}
 
{{Ibukutha ing Afrika}}
 
[[Kategori:Kutha ing Republik Kongo]]
 
 
{{geo-stub}}
63.857

besutan