Kiribati: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Republik Kiribati''' ([[basa Inggris]]: ''Republic of Kiribati''), [[International Phonetic Alphabet|dipocapaké]] {{IPA|/kiribas/}}, kuwiiku sawijining nagara [[kapuloan]] sing dumunung ing [[Samudra Pasifik]]. Ka-telung puluh telu [[atol]] nagara iki kasebar sadawané 3.500.000 km² ing cedhak [[khatulistiwa]]. Jenengé yakuwiyaiku [[transliterasi]] "Gilberts", jeneng [[basa Inggris]] kanggo klompok kapuloan paling gedhé, Kapuloan Gilbert jroning [[basa Kiribati]].
<!--
== Sejarah ==
62.957

besutan