Wiesbaden: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
! colspan="2" | Data dasar
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Daftar NegaraNagara Bagian Jerman|Bundesland]]'': || [[Hessen]]
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Regierungsbezirk]]'': || [[Regierungsbezirk Darmstadt|Darmstadt]]
| [[Pedunung]]: || 278.919 ''<small>(2011)
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kapadhetan pedunungpadunung]]: || 1.368 jiwa per km²
|- style="background: #ffffff;"
| Wong asing (relatif): || 17,5 % ''<small>(2002)</small>''
|}
 
'''Wiesbaden''' kuwiiku ibukutha [[Daftar NegaraNagara Bagian Jerman|nagara bagian]] [[Hessen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 40&nbsp;km ing sisih kidul [[Frankfurt]] ing [[Kali Main]].
 
== Pranala njaba ==
63.857

besutan