Provinsi Lucca: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 51 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16202 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Lucca''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Lucca'') kuwiiku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. Ibukuthané dumunung ing kutha [[Lucca]].
 
Jembar wewengkon ana 1.773 &nbsp;km², lan populasi 372.244 ([[2001]]). Ana 35 ''comune'' ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
 
== Komunitas wigati ==
* [[Lucca]] - 85.984 ppedunungppadunung
* [[Viareggio]] - 63.276 pedunungpadunung
* [[Capannori]] - 42.849 pedunungpadunung
* [[Camaiore]] - 30.676 pedunungpadunung
* [[Pietrasanta]] - 24.547 pedunungpadunung
 
== Referensi ==
{{Provinsi Lucca}}
{{Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Provinsi Italia|Lucca]]
 
 
{{geo-stub}}
63.851

besutan