Chełm: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
'''Chełm''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 68.611 jiwa.
 
'''Chełm''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 68.611 jiwa.
 
 
== Pranala jaba ==
 
{{Provinsi Lublin}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
63.840

besutan