Rybnik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
'''Rybnik''' iku sawijining kutha ing sisih kidul [[Polandia]], cedhak tapel wates karo nagara Republik [[Ceko]]. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 141 387 jiwa.
 
== Olahraga ==
63.848

besutan