Nowy Sącz: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 38 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q802 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
|}
 
[['''Nowy Sącz]]''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Neu Sandez'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 84.463 jiwa.
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
63.841

besutan