Kutha Bandhung: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 56 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10389 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> Dada Rosada </td></tr>
<tr><td>Wakil walikutha:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 167,67 &nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 26 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 2.510.982 jiwa (2004)
<br /> +/- 14.973,06/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonesia]]: Bandung), iku [[ibukutha]] provinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wilayah [[kutha]] iki ± 167,67 &nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
 
== Pamarèntahan ==
Kutha Bandung ketata saking 26 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[desadésa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:
# [[Kecamatan Andir, Kutha Bandung|Kecamatan Andir]]
# [[Kecamatan Arcamanik, Kutha Bandung|Kecamatan Arcamanik]]
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Kabupatèn Bandung]]
[[Gambar:Bandung view from the peak.jpg|thumb|center|550px|]]
 
== Pranala Jaba ==
63.083

besutan