Diego Godin: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 29 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q214903 (translate me))
c (→‎Atlético Madrid: Éropah using AWB)
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
== Atlético Madrid ==
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. Dheweke dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dheweke mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super EropaÉropah]].
 
{{rintisan}}
63.849

besutan