Wedhus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (gawé using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
[[Gambar:Billy goat.jpg|thumb|Wedhus jantan diwasa]]
 
'''Wêdhus'''|'''Wèdus''' (''Capra aegagrus hircus'') iku sub[[spesies]] saka wêdhus alasan (liar) ingkang jalaran alami kasêbar ing [[Asia Kidul-kulon]] (dhaérah "Bulan sabit yang subur" lan Turki) lan [[EropahÉropah]].<ref name="internet1"/> Wêdhus minangka [[kéwan]] [[ruminansia|memamah biak]] kang ukurané sêdhêng.<ref name="internet1"/> Wêdhus liar [[lanang]] utawa [[wadon]] nduwèni sungu sêpasang, nanging sungu ing wèdhus lanang|[[lanang] luwih gêdhé.<ref name="internet1"/> Umumé, wêdhus nduwèni [[jénggot]], [[bathuk]] [[cêmbung]], [[buntut]] rada munggah, lan akèh-akèhé nduwèni [[wulu]] kasar.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.perniagaanmalaysia.com/xxxxxxx/RP_Kambing.pdf perniagaanmalaysia.com](dipunundhuh tanggal 24 Mei 2011)</ref>
 
== Jinis==
63.840

besutan