Fotografi: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (gawé using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Zenit 122 camera.jpg|thumb|[[Kamera]] iku salah sijine sarana kang wigati banget ing fotografi]] '''Fotografi''' yaiku [[seni]] lan asiling gambar lan cahya (sunar) ing film.<ref name="dua">{{id}}[http://kamusbahasaindonesiakamusbasaindonesia.org/fotografi Kamus BahasaBasa Indonesia Online] (dipuntingali 30 Juli 2011)</ref>.
 
Prinsip fotografi iku nggawé fokuse cahya utawa sunar kanthi nggunakake piranti kanggo mbiyaske sunar kang isa ngobong media plat. Media plat (filem) kang kobong kanthi ukuran luminitas cahya kang pas, bakal ndadekake bayangan kang padha karo cahya kang lumebu ing sajerone media pembiasan, kang diarani lensa.
63.076

besutan