Kodhe maskapai pamaburan IATA: Béda antara owahan

c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 24 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q741701 (translate me))
c (éjaan using AWB)
'''KodHe maskapai pAMABURAN IATA''' (''IATA Airline Designators'') iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning [[IATA]] (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) marang [[maskapai pamaburan|maskapai-maskapai pamaburan]] ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan sawijining [[kodhe pamaburan]].
 
== Conto kodHe IATA ==
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [[:en:IATA airline designator|Daftar kode maskapai penerbangan IATA (di wikipedia berbahasaberbasa Inggris)]]
 
[[Kategori:International Air Transport Association]]
63.857

besutan