País Vasco: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
[[Image:Basque country map.png|thumb|250px|right]]
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') kuwiiku sawijining [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi ibukutha [[Vitoria]].
 
[[Provinsi Spanyol]] kang dumunung ing País Vasco yakuwiyaiku:
{|
|-
63.840

besutan