Provinsi Ferrara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 55 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16168 (translate me))
c (éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Ferrara mappa.png|thumb|right|250px|Peta Ferrara]]
'''Provinsi Ferrara''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Ferrara'') kuwiiku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Emilia-Romagna]], [[Italia]]. Ibukuthané yakuwiyaiku [[Ferrara]].
 
Jembar wewengkon 2,632 km&sup2nbsp;km², lan total populasi 349,774 (2005). Ana 26 ''[[comuni]]'' (singular: ''[[comune]]'') ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]</ref>, delengen [[Comuni ing Provinsi Ferrara]]. Ing tanggal [[30 Mei]], [[2005]], komunitas utama miturut cacahing pedunung antara liya:
 
{| class="wikitable"
 
* [http://www.provincia.fe.it/ Provincia di Ferrara homepage]
 
 
{{Emilia-Romagna}}
{{Italia}}
{{Provinsi Ferrara}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Provinsi Italia|Ferrara]]
[[Kategori:Provinsi Emilia-Romagna|Ferrara]]
[[Kategori:Provinsi Ferrara| ]]
 
 
{{geo-stub}}
63.857

besutan