Castelvetere in Val Fortore: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q55891 (translate me))
c (éjaan using AWB)
mapx = 41.4500 |
}}
'''Castelvetere in Val Fortore''' kuwiiku sawijining ''[[comune]]'' (''municipality'') ing [[Provinsi Benevento]] ing region [[Campania]], [[Italia]], dumunung watara 90 &nbsp;km lor-wétané kutha [[Napoli]] lan watara 35 &nbsp;km lor-wétané kutha [[Benevento]]. Miturut data sensus tanggal [[31 Desember]] [[2004]], kutha iki duwé pedunungpadunung cacahé 1,665 lan jembar wewengkon 34.5 &nbsp;km².<ref> ISTAT (''Italian statistical institute'').</ref>
 
Castelvetere in Val Fortore wewatesan karo: [[Baselice]], [[Colle Sannita]], [[Riccia, Italy|Riccia]], [[San Bartolomeo in Galdo]], lan [[Tufara]].
 
 
== Demografi ==
<references/>
 
<br {{clear=all>}}
 
{{geo-stub}}
{{Provinsi Benevento}}
{{Campania}}
[[Kategori:Italia]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
63.840

besutan