Murcia (komunitas otonomi): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 72 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5772 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Map of Murcia.svg|right|250px|thumb|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Murcia]]
'''Murcia''' kuwiiku sawijining wilayah otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 11.313 km&sup2nbsp;km² lan populasi 1.335.792 jiwa (2005). Ibukuthané yakuwiyaiku [[Murcia]].
 
{{Spanyol}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Wilayah otonomi Spanyol]]
 
 
{{geo-stub}}
63.084

besutan