Kalurahan: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q965568 (translate me))
c (éjaan using AWB)
{{WilayahWewengkon administratif pemerintahan Indonésia}}
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayahwewengkon administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
==Uga Pirsani==
*[[Dukuh]]
 
{{rintisan}}
 
[[CategoryKategori:WilayahWewengkon administratif pemerentahan]]
 
{{rintisan}}
[[Category:Wilayah administratif pemerentahan]]
63.817

besutan