Kutha Cimahi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 48,42&nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 3 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 483.000 (2003) <br /> +/- 9.70 jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsi [[Jawa Kulon]]. Jembar wilayahwewengkon kutha iki ± 48,42&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
63.040

besutan