Kutha Bandhung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 167,67&nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 26 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[PedunungPadunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 2.510.982 jiwa (2004)
<br /> +/- 14.973,06/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonesia]]: Bandung), iku [[ibukutha]] provinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wilayahwewengkon [[kutha]] iki ± 167,67&nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
63.083

besutan