Lagu kabangsan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: nagara using AWB)
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Lagu kabangsan''' iku lagu sing didadèkaké simbul sawijining [[nagara]] utawa [[dhaérah]]. Lagu kabangsan biasané diatur déning ukum, nanging ora mesthi. Tuladhané lagu kabangsan [[Britania Raya]] ''[[God Save The Queen]]''.
 
Bédané lagu kabangsan karo lagu [[patriotik]] yaikuya iku yèn lagu kabangsan ditetepaké sacara resmi dadi simbul sawijining bangsa utawa nagara. Saliyané iku lagu kabangsan biasané mung siji waé ing sajroning nagara.
 
== Uga delengen ==
18.000

besutan