São Paulo: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
'''São Paulo''' yaikuya iku kutha paling gedhé ing [[Brasil]], [[ibu kutha]] [[São Paulo (nagara bagian)|São Paulo]]. Cacahé padunung ngluwihi 11 yuta jiwa jroning wewengkon sing ambané 1.522,986 km².
 
== Pranala jawi ==
18.000

besutan