Bathara Indra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Bathara indra.JPG|thumb|250px|Bathara Indra]]
'''Bathara Indra''' yaikuya iku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saget njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing nagara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
== Deleng uga ==
18.000

besutan