Basa Hawai'i: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Basa Hawaii''' (''‘Ōlelo Hawai'i'') yaikuya iku salah satunggaling [[basa]] (kuno) kang digunakake déning masyarakat [[kapuloan]] [[Hawaii]]. Masyarakat Hawaii, kasebut uga masyarakat [[Polinesia]]. [[Basa]] Hawaii kagolong jroning basa resmi saka negara bageyan Hawaii ana ing tlatah [[Amérika Sarékat]].
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://ulukau.org/english.php Ulukau - Perpusatakaan elektronik].
 
{{basa-stub}}
{{DEFAULTSORT:Hawaii, Bahasa}}
 
[[Kategori:Basa Hawaii| ]]
 
 
{{basa-stub}}
18.000

besutan