Mitung dina: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Mitung dinanan yaikuya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sakbanjure wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan iku dienkake ing omahe sing seda lan biyasane donga kanggo sing seda supaya selamet ing akhirat lan sing dipun waca biyasanipun Al - Qur'an Surat Yasin
18.000

besutan