Abang: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
* Werna abang nuduhaké bebaya ekstrim utawa bebaya gedhé ing skala kodhe-werna donya Barat, contoné tanda bebaya utawa Sistem Kaamanan Nagara AS ([[:en: Homeland Security Advisory System]]).
* Jroning ulah raga [[bal-balan]], [[kartu abang]] nandhakaké pelanggaran abot kang ngakibataké pengusiran pemain.
* Jroning ulah raga balapan montor, gendéra abang iku tandha kanggo kabèh montor supaya mandheg. Redline (garis abang) yaikuya iku kacepetan maksimum mesin lan komponen-komponen liyané.
* Pintu darurat ing montor mabur penumpang dituduhaké mawa tandha lan lampu abang.
* Abang iku werna kanggo lambang [[tresna]] lair kalawan batin. Werna abang uga nuduhaké kahanan nesu, kaya rai kang mbrabak abang amarga nesu. Nanging werna abang uga nuduhaké rasa isin, upamané amarga digodha utawa digawé isin.
 
=== Kombinasi werna abang (9) ===
Warna abang bisa dicampur karo werna liyané. Contoné werna abang kang dicampur karo werna [[biru]] dadi werna [[ungu]], yèn dicampur karo werna [[kuning]] dadi werna [[jingga]]. Werna abang isih karinci manèh dadi sawetara (9) jenis, kanthi jeneng ing [[basa Inggris]],yaikuya iku kaya tabel ing ngisor iki:
{| class="wikitable"
!width="100"|[[Werna]]
18.000

besutan