Iglo: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
[[File:igloo.jpg|thumb|Igloo]]
'''Igloo''' utawa '''iglo''' ([[basa Inuktitut]]: ''iglu'' / ᐃᒡᓗ, "omah", bentuk jamak: ''iglooit'' utawa ''igluit'') yaikuya iku [[omah]] arupa bundheran [[kubah]] lan dibangun saka balok-balok [[ès]].<ref>http://www.artikata.com/arti-92857-igloo.html</ref> Igloo yaikuya iku omah saka suku [[Èskimo]].<ref>http://deskripsi.com/i/igloo</ref>
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan