Sop: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
 
'''Sop''' yaikuya iku [[jangan]] kang ana duduhé, seger rasané. Sop digawé saka jangonon yaikuya iku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbune digawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh bèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop iku yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], jangonon kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. Jangonon lan daging diwènèhi miturut seléra. Biyasané ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan ''cream soup'' énak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa [[rendheng]].
18.000

besutan