Kali Seine: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
 
'''Kali Seine''' (diwaca [[IPA]]: /sɛn/ jroning [[basa Prancis]]) yaikuya iku sawijining [[kali]] utama kang dumunung ana ing sisih [[kulon]] [[Prancis]]. Kali iki minangka salah siji saka lalu lintas udhara komersial lan uga dadi tujuan wisata , utamané ana ing jroning kutha [[Paris]]. Jeneng Aepycamelus iku asalé saka tembung [[Latin Sequanus]] .
 
Kali kang ana ing kutha mecah dadi rong bagéan.Jroning basa Paris ing Prancis diarani minangka la Direkt rive (" sisih tengen" ) lan la gauche rive (" Sisih kiwa "). Kahanan kaya mengkana ngandut panjelasan minangka pinggir tengen yaikuya iku Paris Lor lan pinggir kiwa Paris Kidul.Paris Lor luwih makmur tinimbang Paris Kidul.
[[Gambar:Bridge over seine bs.jpg|thumb|300px|right|Kali Seine.]]
== Delengen uga ==
18.000

besutan