Kutha Bandhung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[Motto]]: "---" <br /></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Gambar:Locator kabupatenkabupatèn bandung.png]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>25 September 1810</td></tr>
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> Dada Rosada </td></tr>
 
== Pamarèntahan ==
Kutha Bandung ketata saking 26 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[désa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaikuya iku:
# [[Kecamatan Andir, Kutha Bandung|Kecamatan Andir]]
# [[Kecamatan Arcamanik, Kutha Bandung|Kecamatan Arcamanik]]
18.000

besutan