Kutha Jayapura: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[ibukuthakutha krajan]] provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
63.227

besutan