Umbria: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Umbria''' iku sawjining "regione" pagunungan ing [[Italia]] tengah, dumunung ing lembah Kali [[Tiber]]. Region iki wewatesan karo [[Toscana]] ing kulon, [[Marche]] ing wétan lan [[Latium]] ing sisih kidul. Region iki jembaré 8.456 km² kanthi populasi 834.000 (sensus [[2003]]).
 
Region iki dijenengaké saka suku [[Umbri]], kang manggon ing wewengkon iki [[abad ka-6 SM]]. Basa kang dipigunakaké ya iku [[basa Umbria]], sakulawrga karo basa [[Latin]]. IbukuthaKutha krajan region iki ya iku [[Perugia]]. Region iki dibagi dadi loro provinsi, ya iku [[provinsi Perugia]] lan [[provinsi Terni]].
 
== Kutha wigati ==
63.849

besutan