País Vasco: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| coordinates_type = region:ES-PV_type:adm1st_source:cawiki
| coordinates_display = inline,title
| subdivision_type = [[NegaraNagara]]
| subdivision_name = {{Flag|Spanyol}}
| seat_type = Ibu kota
}}
[[Image:Basque country map.png|thumb|250px|right]]
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') iku sawijining [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi ibukuthakutha krajan [[Vitoria]].
 
[[Provinsi Spanyol]] kang dumunung ing País Vasco ya iku:
{|
|-
| [[Álava]] || (Basque ''Araba'') || ibukuthakutha krajan [[Vitoria]] || (Basque ''Gasteiz'')
|-
| [[Vizcaya]] || (Basque ''Bizkaia'') || ibukuthakutha krajan [[Bilbao]] || (Basque ''Bilbo'')
|-
| [[Guipúzcoa]] || (Basque ''Gipuzkoa'') || ibukuthakutha krajan [[San Sebastián]] || (Basque ''Donostia'')
|}
 
63.840

besutan