Wyoming: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: yaiku -> ya iku, miturut Bausastra Jawa Balai Bahasa Yogyakarta, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) iku [[Daftar nagara bagéyan Amérika Sarékat miturut cacahing padunung|nagara bagéyan]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka nagara bagéyan paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik padunungé, ya iku miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, ya iku ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
IbukuthaKutha krajan nagara bagéyan Wyoming ya iku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
== Referensi ==
63.083

besutan