Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ---
|-
| [[IbukuthaKutha krajan]]:
| [[Makassar]]
|-
| <br />20 [[Kabupatèn]] lan 3 Kutha otonom<br />
|-
| [[PedunungPadunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 8.233.375 jiwa (2003)<br />+/- --- / km²
|-
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul''' iku katata jroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. [[IbukuthaKutha krajan]]né ya iku [[Makassar]].
 
== Daerah Tingkat II ==
63.852

besutan