Palermo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{Kagunaansanès|Palermo}}
[[Gambar:Palermo, Sicily.png|right|200px|Palermo ing Italia]]
'''Palermo''' (''Palermo'' jroning [[basa Italia]]) (''Palermu'' utawa ''Palemmu'' jroning [[basa Sisilia]]) (populasi 721.163), iku kutha utama lan minangka kalungguhané pamaréntahan dhaérah otonomi [[Sisilia]], [[Italia]] sekaligus ibukuthakutha krajan [[Provinsi Palermo]].
 
Palermo nganti saiki isih berjuang sebab karusakan kang dialami nalika [[Perang Donya II]] lan karusakan kang disebabaké tuwuhing kutha kang ora kakontrol mataun-taun. Pusat kutha kang mawa sajarah isih jroning kahanan arupa reruntuhan, lalu lintas kang semrawut lan kamlaratan. Palermo minangka papan para [[Mafia]] nduwèni kapentingan utamané, awit saka iku Palermo uga dadi panggonan rajapati kang misuwur.
63.045

besutan